HTML

Re:

A fel-feltörő mélymagyar butaság ellen, a logikus gondolkodás fegyverével, mely magvas gondolatok a kommentekben csak elvesznének.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Re: Nyárutó az Orbán családnál

2009.09.11. 00:21 zkdqts

Kedves Orbán Viktor!

Értem én, hogy meg kell beszélni a családdal a jövőt, de az, hogy az ember elvégzi a munkát amiért fizetést kap, a legtöbb magyar családnál nem igényel extra megbeszélést. Vagy talán az utóbbi hét évben, amíg illegitim kormányzás folyt és néhány képviselő úgy gondolta, hogy felszólalások és indítványok helyett kivonulással és meg nem jelenéssel szolgálja jobban a haza előrehaladását, talán kicsit több időt sikerült családi körben eltölteni? Ha a grillsütő mellett könnyebb beszélni mint a Parlamentben, akkor nem miniszterelnöki ambíciókat kell dédelgetni, hanem főzőműsort kell vezetni valamelyik TV csatornán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://re-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr81374264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása